skip to Main Content

Na de concertseries ‘Wien Bleibt Wien’ en ‘Winter in Wien’ presenteert De Nationale Operette in het seizoen 2020/2021:

‘OPERETTE JUWEELTJES’

Dit theaterseizoen gaat De Nationale Operette op tournee met ‘Operette Juweeltjes’, een programma met de mooiste onvergetelijke operettemuziek.

Het groot orkest van De Nationale Operette wordt enthousiast geleid door de vermaarde maestro Jeroen Weierink. De zang wordt vertolkt door voortreffelijke solisten die hun sporen op internationale podia ruimschoots hebben verdiend: sopraan Wilma Bierens, tenor Arnold Bezuyen en bariton Bert Simhoffer. Bijzonder is dat zij ooit samenwerkten als hoofdrolspelers bij de voormalige Hoofdstad Operette en nu, na jaren, weer met elkaar optreden!

Het ballet van De Nationale Operette zorgt – met dansen van choreografe Tessa Wouters – in een sprookjesachtig decor voor een oogverblindend totaalplaatje!

Aangepast tourschema in verband met coronavirus

Traditiegetrouw geeft De Nationale Operette kerstconcerten in december en nieuwjaarsconcerten in januari. Vanwege het coronavirus zijn de kerstconcerten helaas geannuleerd. Goed nieuws is dat ze zijn verplaatst naar december 2021.

Het gaat om voorstellingen in:

Exacte data worden in een later stadium bekendgemaakt via deze site en de desbetreffende theaters.

De nieuwjaarsconcerten gaan vooralsnog gewoon door. Uiteraard afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. In elk theater worden twee concerten gegeven, om 16.00 en om 19.00 uur. Reserveren is op dit moment nog niet mogelijk. Houd deze site en/of die van uw theater in de gaten!

Concertdata januari 2021

Za 02
Zo 03
Di 05
Do 07
Vr 08
Za 09
Zo 10
Zo17

DEN HELDER
AMSTELVEEN
IJSSELSTEIN
VEGHEL
HOOFDDORP
ENSCHEDE
CAPELLE A/D IJSSEL
BUSSUM

Theater de Kampanje
Schouwburg Amstelveen
Fulcotheater
Theater De Blauwe Kei
Schouwburg De Meerse
Muziekcentrum Enschede
Isala Theater
Spant!

Top Back To Top