skip to Main Content

Tweede Kerstdag in Amsterdam?

Tweede Kerstdag in Amsterdam? Kom naar Weihnachten in Wien!
Bent u van plan om de kerstdagen in Amsterdam door te brengen en wilt u graag genieten van een prachtig kerstconcert? Kom dan op Tweede Kerstdag naar de operettevoorstelling Weihnachten in Wien in het Concertgebouw in Amsterdam en waan u in kerstig Wenen!

Weihnachten in Wien

Wien bleibt Wien is een sprankelend en vrolijk operetteconcert dat dit theaterseizoen te zien is in de Nederlandse theaters. Speciaal voor de feestdagen wordt er op 26 december een kerstuitvoering opgevoerd: Weihnachten in Wien. Tijdens deze voorstelling komen alle hoogtepunten van de Weense operette voorbij. De vele bekende melodieën tijdens deze sprankelende kerstshow zijn een feest der herkenning voor zowel jong als oud. Meezingen is uiteraard toegestaan!

De prachtige kerstliederen worden opgevoerd het virtuoze Habsburgs Strauss Orkest. De zang wordt vertolkt door bariton Sef Thissen, tenor Arnold Bezuyen en dé operettezangeres van Nederland: sopraan Wilma Bierens. De muzikale leiding is in handen van maestro Jeroen Weierink. Daarnaast zorgen het prachtige kerstdecor en de dansers van het Charkov City Opera & Ballet voor een optimale kerstsfeer op deze Tweede Kerstdag. Met deze unieke setting waant u zich meteen in de balzaal van Paleis Schönbrunn in Wenen. En dat in het Concertgebouw in Amsterdam!

Wilt u genieten van het concert Weihnachten in Wien? Bestel dan snel uw kaartjes.

Top Back To Top