skip to Main Content

Over ‘Wien Bleibt Wien’

‘WIEN BLEIBT WIEN’ is een sprankelend, vrolijk operetteconcert dat tijdens het theaterseizoen 2018/2019 is te zien in de Nederlandse theaters. Tijdens deze show kunt u genieten van onvergetelijke operettemuziek, opgevoerd door het virtuoze Habsburgs Strauss Orkest. De zang wordt vertolkt door bariton Sef Thissen, tenor Arnold Bezuyen en dé operettezangeres van Nederland: sopraan Wilma Bierens. De muzikale leiding is in handen van maestro Jeroen Weierink. Bekende werken uit de Gouden én Zilveren Periode van de Weense operette zorgen tijdens deze voorstelling voor een feest der herkenning, waarin dansers van het Charkov City Opera & Ballet en het prachtige decor voor een schitterend totaalplaatje zorgen. U waant u zich meteen in een 18e eeuwse balzaal in Wenen. Bestel snel uw tickets en ervaar de magie van de Weense operette!

Wat kunt u verwachten

WAAROM U EEN VOORSTELLING VAN ‘WIEN BLEIBT WIEN’ ABSOLUUT NIET MAG MISSEN
Voor Jong En Oud
Voor jong en oud

De vele bekende melodieën tijdens deze sprankelende show zijn een feest der herkenning voor zowel jong als oud. Meezingen is uiteraard toegestaan!

Volop Entertainment
Volop entertainment

Dirigent Jeroen Weierink weet niet alleen het prachtige orkest perfect te leiden, hij zorgt ook voor het nodige entertainment tijdens de show.

Feelgood Show
Feelgood show

Waar opera vaak zwaar en dramatisch is, is operette vooral luchtig en vrolijk. Dat wordt gegarandeerd een paar uur onbezorgd genieten!

Meerdere Edities
Meerdere edities

Kunt u geen genoeg krijgen van ‘WIEN BLEIBT WIEN’? Dit seizoen staan – na de zomereditie ‘Frühling in Wien’ – twee winteredities op het programma: ‘Weihnachten in Wien’ voor dat speciale kerstgevoel en ‘Neujahr in Wien’ om het nieuwe jaar feestelijk mee in te luiden!

Koninklijk Genieten
Koninklijk genieten

Met de unieke setting van ‘WIEN BLEIBT WIEN’ waant u zich meteen in de balzaal van Paleis Schönbrunn in Wenen. En dat gewoon in uw eigen theater!

Verrassend Herkenbaar
Verrassend herkenbaar

Nog nooit een operetteconcert bijgewoond? Laat u dan verrassen tijdens ‘WIEN BLEIBT WIEN’! Veel melodieën klinken u ongetwijfeld meer dan bekend in de oren.

Top Back To Top